Naar menu

Naar overzicht

31 januari: debatteer je mee?

Op vrijdag 31 januari organiseert NSG Groenewoud een debat over de kwaliteit van het onderwijs, met als hoofdvragen: wat moet blijven, wat moet anders, waar moeten we mee stoppen? Aan de hand van stellingen, dilemma’s en vragen wordt het publiek uitgenodigd én uitgedaagd een standpunt in te nemen.

Het debat vindt plaats van 10.30 tot 11.30 uur in de theaterzaal van de school. We nodigen leerlingen, ouders, medewerkers, buurtbewoners en externe partners van harte uit om mee te doen aan het debat, dat wordt gehouden in onze theaterzaal. Het debat maakt deel uit van de invulling die we als school geven aan deze landelijke stakingsdag voor het onderwijs.

In verband met de inrichting van onze theaterzaal krijgen we graag zicht op het aantal deelnemers dat we mogen verwelkomen. Kom je ook? Meld je dan aan via onderstaand formulier.