Naar menu

Naar overzicht

Mini-lessen op superleuke kennismakingsmiddag

Ruim 400 leerlingen uit groep 8 en evenzoveel ouders bezochten op woensdag 12 februari de kennismakingsmiddag van NSG Groenewoud. Het werd een superleuke en boeiende middag! De leerlingen volgden mini-lessen in verschillende vakken. De ouders hadden een eigen programma. Zij kregen meer informatie over thema’s als aandacht, de brugperiode en bèta op onze school. We zijn heel blij dat we zoveel enthousiaste leerlingen en hun ouders mochten verwelkomen!

Heb je de kennismakingsmiddag gemist en wil je ook sfeer proeven bij ons op school? Kom dan naar de Open Dag a.s. zaterdag! Van 10.00 tot 15.00 uur staan medewerkers, docenten en leerlingen voor jou en je ouders klaar om je wegwijs te maken op NSG Groenewoud.

Foto’s: Mika Kraft