Naar menu

Naar overzicht

Winnaars prijsvragen Open Dag

De uitslag van de twee prijsvragen over boeken, waar je op de Open Dag bij Nederlands aan mee kon doen, heb je nog van ons tegoed. Hieronder lees je de juiste antwoorden en de winnaars.

Benoem de boeken
De zes boekkaften waren:
A: Boy 7 – Mirjam Mous
B: Percy Jackson: Bliksemdief – Rick Riordan
C: Brief voor de koning – Tonke Dragt
D: Lampje – Annet Schaap
E: Oorlogswinter – Jan Terlouw
F: Erebos – Ursula Poznanski
Er waren zeven inzenders die alle boeken goed geraden hadden. Tussen deze leerlingen is geloot en de winnaar is geworden: Phileine van basisschool De Klokkenberg. Gefeliciteerd! De prijs zal binnenkort langs gebracht worden.

Boekenzak
In de boekenzak zaten 126 boeken. Het precieze aantal is niet geraden. Drie inzenders zaten er heel dicht bij: Ceylin (125), Marit (125) en Phileine (127). Tussen deze drie leerlingen is geloot. De winnaar is geworden: Marit van basisschool Het Talent. Gefeliciteerd! De prijs zal binnenkort langs gebracht worden.