Naar menu

Naar overzicht

Reizen en excursies

Wij volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Hierbij hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD in onze regio.

Wij zien ons helaas genoodzaakt reizen/excursies die voor de meivakantie plaatsvinden af te gelasten. Dat geldt voor de reizen naar Valencia, Rome, Parijs, Londen en Berlijn, het Ardennenkamp en de “Efteling-dag” voor alle examenleerlingen. Wij realiseren ons terdege dat de leerlingen erg teleurgesteld zullen zijn. Toch nemen wij dit besluit. Dat doen we omdat de veiligheid van onze leerlingen, van onze medewerkers en hun omgeving te allen tijde voorop moet staan. Door deze maatregel te nemen, voorkomen we dat zij onnodige risico’s lopen..

Inmiddels zijn alle ouders en leerlingen door middel van een brief via de mail geïnformeerd.

De richtlijnen van het RIVM zijn te vinden op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19