Naar menu

Naar overzicht

Lars Derksen 2e bij het NFFS

Maandag 28 september jl. was het Nationaal filmfestival voor scholieren (online versie). Lars Derksen uit V6 heeft hieraan meegedaan. Hij heeft de tweede prijs gewonnen in de categorie bovenbouw fictie. Hiermee wint hij ook een EYE filmpakket. Een lastige categorie om in de prijzen te vallen, omdat in deze categorie de meeste inzendingen dus concurrentie zit.  
Dus super knap van hem!

Dit is wat hij zelf zegt over de film:

‘Always Look On The Bright Side is een korte film die ik gemaakt heb bij ckv. Normaal maak je hierbij een korte film met een groepje, maar vanwege corona was de opdracht quarantaine en heb ik hem dus alleen gemaakt. Ik vind het eindresultaat mooi geworden. Ik deed mee aan het NFFS, het Nationaal Filmfestival voor Scholieren, en ben hier op de avond zelf genomineerd voor de categorie fictie bovenbouw. Dit was de grootste prijs van de avond en ben dus heel blij met de tweede plek op het NFFS’.