Naar menu

Naar overzicht

De school gaat weer open

Vanaf maandag 1 maart gaat de school weer open voor alle leerlingen. Daar zijn we erg blij mee. Eindelijk weer een school zoals een school behoort te zijn. Omdat voor leerlingen onderling nog steeds de afstandsmaatregel geldt, zal het ons niet lukken om alle leerlingen tegelijkertijd op school te ontvangen. In de brief die op 25 februari verzonden is naar alle ouders en leerlingen staat informatie over het volgende: de planning voor de komende weken, school vanaf 1 maart, de toetsweek, en het centraal examen voor examenleerlingen.

De planning voor de komende 4 weken zal zijn:
Week 9 : Leerlingen op school: je kunt in je rooster zien op welke dag je op school wordt verwacht
Week 10 : T3, T4, H4, H5, V4, V5, V6, toetsweek op school/overige leerlingen online les
Week 11 : T3, T4, H4, H5, V4, V5, V6, online les/overige leerlingen toetsweek op school*
Week 12 : Leerlingen op school: je kunt in je rooster zien op welke dag je op school wordt verwacht

Klik hier voor de brief met alle belangrijke informatie omtrent de opening van de school, het starten van de fysieke lessen, de online lessen, de toetsweek, het centraal examen voor examenleerlingen, de uitgangspunten/gedragsregels en getroffen maatregelen.