Naar menu

Naar overzicht

NSG bedankt Hanneke!

Op vrijdag 1 oktober heeft NSG Groenewoud groots en warm afscheid genomen van Hanneke Arpots. Zij werkte 41 jaar op onze school, waarvan de laatste dertien jaren als rector. In de middag kregen o.a. externe relaties de gelegenheid om Hanneke persoonlijk te bedanken voor de samenwerking. In de avond was er een spetterend programma voor en met (oud-)leerlingen, (oud-)medewerkers, familie en vrienden. Centraal stond de muziek uit de grote NSG-musicals van de afgelopen jaren: van The Lion King tot West Side Story waar leerlingen en medewerkers nu voor repeteren.

We bedanken Hanneke voor haar tomeloze inzet voor NSG Groenewoud en de mooie jaren!

Sanne Verhagen heeft Hanneke opgevolgd als rector. In dit interview uit de GroenewOuders van juli 2021 lees je meer over het afscheid van Hanneke én de komst van Sanne als nieuwe rector.