Naar menu

Naar overzicht

NSG-leerlingen winnen challenge Sint Maartenskliniek

Bedenk door biologie en techniek te combineren een hulpmiddel waarmee Bas (23), die een dwarslaesie heeft, weer kan gamen. Dat was de challenge waarmee de Sint Maartenskliniek en Sterk Techniek Onderwijs leerlingen van verschillende middelbare scholen uit het Rijk van Nijmegen uitdaagden.

Presentatie in de Vereeniging
Tijdens een bezoek aan de Sint Maartenskliniek presenteerden de leerlingen in groepjes hun ideeën. Ook Sil, Finn en Youri uit de derde klas van ons vmbo-t deden mee. Hun idee kwam als winnend uit de bus! Als prijs mochten ze hun idee nogmaals presenteren op een echt medisch congres in de Vereeniging voor 250 belangstellenden.

Benieuwd wat Sil, Finn en Youri hebben bedacht om Bas weer te laten gamen? Lees verder bij Tech Gelderland.