Naar menu

Naar overzicht

Geslaagde open dag!

De open dag was top, dankzij de belangstelling en de inzet van iedereen die meedeed! Zowel thuis als in de school was er volop activiteit; leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders konden livestreams volgen, chatten met docenten en leerlingen, en ook tijdens de rondleidingen was er veel te beleven.

Bekijk hier het fotoalbum van de dag.

(Nog) meer weten?
Wil je nog eens rustig iets nalezen, filmpjes bekijken of heb je nog een vraag? Kijk dan op het brugklasdeel van onze website voor meer informatie en een overzicht van veel gestelde vragen.

Aanmelden
Ben je eruit en kom je graag naar NSG Groenewoud? Dan kun je je aanmelden door het aanmeldingsformulier dat je van de basisschool hebt gekregen bij ons op school in te leveren tijdens onze openingstijden. De aanmeldingsperiode loopt tot 7 maart.