Afscheid van Erick Loermans en Tons Janssen

1 juli 2019

Afgelopen vrijdag was de afscheidsreceptie voor Erick Loermans en Tons Janssen. Zij zijn allebei op hun eigen manier heel belangrijk geweest voor NSG Groenewoud: de een meer achter de schermen en de ander meer ervoor.

‘De bouwpaus’ en ‘Mr. NSG’
Zo heeft Erick als directeur bedrijfsvoering een grote rol gespeeld bij de (nieuw)bouw van onze school, wat hem de bijnaam ‘de bouwpaus’ opleverde. Tons kwam veertig jaar geleden werken op onze school als docent Duits. Als teamleider Kunst en Cultuur én graag geziene ‘Mr. NSG’ nam hij vrijdag afscheid. Beiden kregen als dank voor alles wat zij hebben betekend een prachtig kunstwerk, gemaakt door docent en kunstenaar Jannie Benthem.

Grappig en ontroerend
Het was een feestelijke receptie, met grappige en ontroerende momenten. Diverse collega’s hielden toespraken en verzorgden optredens. Er werd zelfs een podcast opgenomen, waarbij alle ‘gezichten’ van Erick en Tons nog eens voorbij kwamen.
We wensen Erick veel succes en plezier in zijn nieuwe baan als directeur van Kandinsky Molenhoek en Tons, die met pensioen gaat, veel geluk en voorspoed!

Kijk voor meer foto’s bij NSG in beeld.

Foto’s: Silvia van Uden