NSG XTRA

Met NSG XTRA ontdek je elk schooljaar nieuwe talenten, versterk je je kwaliteiten én verken je de wereld. Het gaat niet alleen om wat je kunt, maar vooral ook om het plezier dat je daarbij beleeft. En om wat je samen met anderen leert, ervaart en voor elkaar krijgt.

In het NSG XTRA-boekje staan alle activiteiten op een rijtje.

De beschrijving van de reizen en de sportieve kampen in het NSG XTRA-boekje geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten van deze reizen en kampen. Uitgebreidere informatie en aanmeldingsmogelijkheden volgen later in het schooljaar.

Onderstaand schema geeft een overzicht van alle praktische informatie per activiteit: o.a. plaats, dag, tijd, aantal bijeenkomsten en kosten.

Overzicht praktische informatie. Dit overzicht is nog niet helemaal compleet. We plaatsen zo spoedig mogelijk een eindversie.

Om deelname aan de extra activiteiten voor al onze leerlingen mogelijk te maken, hebben we op initiatief van de ouderraad het NSG XTRA-fonds opgericht. Met als inzet: ‘XTRA voor iedereen.’

Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@nsg-groenewoud.nl.

Je kan je tot 11 oktober inschrijven.

Update 20 oktober 2019: Je kunt je alleen nog inschrijven voor de activiteit Theatermaken. Het is niet meer mogelijk je nog voor een andere activiteit in te schrijven.

 

Aanmeldformulier NSG XTRA 2019-2020