Ardennenkamp

Het Ardennenkamp van NSG Groenewoud komt er weer aan! Het vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april 2018. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina.

Voor wie
Het Ardennenkamp kent een sportief programma en is bedoeld voor leerlingen die in het eerste of tweede leerjaar zitten, van buitensport houden en een goede conditie hebben. Er is plaats voor 52 leerlingen. (Het is dus geen verplicht schoolkamp.)

Waar
We gaan naar het plaatsje Chôdes in de Belgische Ardennen. Daar verblijven we in een prima accommodatie.

Wanneer
We vertrekken op vrijdag 20 april om 07.30 uur vanaf het hoofdgebouw van NSG Groenewoud met de bus naar de Ardennen. Op zondag 22 april rond 20.30 uur zijn we weer terug bij hetzelfde hoofdgebouw.

Kosten
De kosten voor het Ardennenkamp bedragen € 257,50 per leerling. Dit is inclusief vervoer, maaltijden, verblijf, materiaal, instructie en verzekering.

Programma
Het programma wordt ook dit jaar weer verzorgd door de organisatie ‘Cimarron’. De volgende activiteiten staan op het programma:
– klimmen, abseilen en tokkelen;
– touwbrug maken over één van de mooie riviertjes in de Ardennen;
– mountainbiken op vele routes met wisselende moeilijkheidsfactoren;
– boogschieten en een challenge parcours hoog in de bomen.

Voorlichtingsavond
Op dinsdagavond 10 april 2018 om 20.00 uur is er in de aula een voorlichtingsavond over het Ardennenkamp, met onder meer een diavoorstelling, reisinstructie en bagageadvies.

Inschrijven
Inschrijven kan van 22 januari tot en met 9 februari 2018 door het invullen en verzenden van het formulier dat u onderaan deze pagina vindt.

Meer dan 52 aanmeldingen?
Bij overaanmelding loten we tussen alle deelnemers die zich voor 9 februari hebben ingeschreven. Afzegging dient vóór vrijdag 16 maart te gebeuren; daarna wordt € 75,- ingehouden. Alleen als er heel veel leerlingen inschrijven, gaat er een extra bus rijden en wordt er extra accommodatie geregeld.

Tijdlijn
We zetten nog even kort de tijdlijn op een rij:
– inschrijven voor het Ardennenkamp kan van 22 januari tot en met 9 februari 2018;
– eind februari volgt dan een bevestiging van inschrijving;
– medio maart krijgt u een uitnodiging vanuit het WIS-betaalsysteem;
– op dinsdag 10 april 2018 is er een voorlichtingsavond in de aula van NSG Groenewoud.

Tot ziens!
We hopen dat ook dit jaar weer veel leerlingen met ons een fijne en spannende ervaring zullen hebben.

Krijgt u na inschrijving via onderstaand formulier geen bevestiging te zien op deze pagina? Dan is de inschrijving niet gelukt. U kunt het dan nogmaals proberen of een e-mail sturen naar info@nsg-groenewoud.nl