Skikamp

Het skikamp is al jaren een traditie op onze school. Wil je graag in (leren) skiën? Geef je dan snel op! Meestal zijn er meer dan honderd leerlingen die mee gaan.

We gaan skiën in het Alpbachtal in Oostenrijk. Dit jaar vindt het skikamp plaats van 23 januari t/m 27 januari 2019. Tijdens ons verblijf hebben we een goed verzorgde accommodatie tot onze beschikking in Brixlegg.

Kosten

Meegaan met het skikamp kost 419 euro. In deze prijs zijn inbegrepen: vervoer met de bus, onderdak op basis van halfpension, liftpas, materiaalhuur (ski’s, schoenen, stokken en helm), verzekering en dagelijks verplichte skiles op diverse niveaus. Leerlingen die eigen materiaal hebben, betalen 399 euro. De dagelijkse lunch en een frisdrankje ’s avonds in het hotel, zijn niet inbegrepen.

Inschrijven

Leerlingen die mee willen, moeten bij NSG Groenewoud ingeschreven staan en in de derde klas zitten. Je kunt je inschrijven vanaf vrijdag 5 oktober t/m donderdag 11 oktober.

De regels die gelden voor aanmelding, zijn te vinden in deze informatiebrief.  Mocht het ons niet lukken om iedereen te plaatsen, dan volgt er een loting.

Het is in verband met het afstellen van het skimateriaal heel belangrijk dat je alle gegevens juist en duidelijk invult. Ook als je eigen materiaal hebt, moet je alle gegevens invullen. Alleen bij de vraag over je eigen materiaal vul je dan ‘ja’ in. Bij het invullen van het AANTAL WEKEN ski-ervaring is het belangrijk dat je dat eerlijk invult. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je geen aansluiting vindt bij je skigroep, en dat jij, of zij, telkens moeten wachten. Houd dus geen rekening met wat anderen invullen, maar bekijk samen met je ouder(s)/verzorger(s) hoeveel ski-ervaring je WERKELIJK hebt. Succes bij het invullen!

 

De inschrijving is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden voor het skikamp.