Vooropleiding Conservatorium

11 januari 2018

Al jaren biedt NSG Groenewoud voor leerlingen met een passie én een speciaal talent voor muziek de ‘Vooropleiding Conservatorium’ aan. Als dit voor jou het geval is en je hebt les op een instrument en/of zangles, je beschikt over een goed muzikaal gehoor en een goede speel- of zangtechniek dan is de vooropleiding misschien iets voor jou.

Iets voor jou?
Zit je volgend jaar in klas twee of hoger van de havo of het vwo, dan kun je op NSG Groenewoud de Vooropleiding Conservatorium volgen. In de vooropleiding werken De Lindenberg, het ArtEZ- conservatorium in Arnhem en NSG Groenewoud samen om getalenteerde leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een studie aan het conservatorium.

Wil je meer weten?
Kom dan met je ouders op maandag 22 januari 2018 naar de speciale voorlichtingsavond. Deze vindt plaats om 19.00 uur in onze theaterzaal. Meld je hiervoor aan via: info@nsg-groenewoud.nl. Docenten van De Lindenberg en het conservatorium geven dan informatie over wat de vooropleiding en de talentenwerkplaats muziek precies inhouden en ook hoe bijvoorbeeld de toelating gaat.
Joost Niekus, docent muziek aan NSG Groenewoud, geeft informatie over de theorielessen van de Vooropleiding Conservatorium die op school worden gegeven. Er zijn ook leerlingen aanwezig die nu de vooropleiding volgen. Zij vertellen wat zij ervan vinden, wat zij leren en hoeveel tijd het kost.

Wil je meer horen?
Na de voorlichtingsbijeenkomst is er aansluitend om 20.00 uur in de theaterzaal de eerste voorspeelavond van de talentopleidingen van dit schooljaar. Dan kun je de leerlingen van de Vooropleiding Conservatorium live op het podium aan het werk zien.

Mocht je op 22 januari 2018 niet kunnen komen maar je wilt wel meer weten, geef dit dan aan via info@nsg-groenewoud.nl, wij nemen dan contact met je op.

 

Met vriendelijke groet,

Tons Janssen,
Teamleider Kunst en Cultuur