Naar menu

Zorg

Op NSG Groenewoud willen we dat al onze leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien. Om te kunnen slagen in de maatschappij is meer nodig dan alleen een diploma. Denk aan zelfstandigheid, motivatie en doorzettingsvermogen. Met de zorg en begeleiding die wij bieden, ondersteunen we het brede leerproces van onze leerlingen. Dit doen we gestructureerd en doeltreffend, met veel aandacht voor preventie.

Veel informatie over hoe wij de zorg op onze school inrichten komt aan bod in onze presentatie.

Meer informatie is te vinden in onze brochure Aandacht voor het kind.
Klik hier om de brochure te bekijken.

Op 18 januari is een livestream opgenomen tijdens ons online kennismakingsmoment. In de bijgaande livestream staat zorg centraal (video begint op 16:22)
Klik hier om de opgenomen livestream te bekijken.

Zijn er na het zien van de presentatie, de informatie in onze brochure en de livestream nog vragen, dan zijn wij telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden. Laat aan de telefoniste weten over welk onderwerp u een zorgmedewerker zou willen spreken, dan kunnen we direct doorverbinden met de juiste persoon.

Ons telefoonnummer is 024 – 323 44 55

Ook voor huiswerkbegeleiding kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met Studiekring Nijmegen. Zij verzorgen huiswerkbegeleiding op onze locatie de dependance.