Naar menu

Leermiddelen

Schoolboeken
Het boekenpakket wordt automatisch samengesteld door de Leermiddelenservice voCampus (LS) op basis van de opleiding die wordt gevolgd. In de Regeling lesmaterialen staat globaal beschreven hoe de regeling rond het lesmateriaal wordt gehanteerd. Hierbij hoort een Overeenkomst met betrekking tot de bruikleen van lesmaterialen. Deze dient ingevuld en ondertekend ingeleverd te worden op school.

Net als in het huidige schooljaar bestaat het complete boekenpakket uit leerboeken, werkboeken (en examenbundels en digitale leermiddelen) en overige leermiddelen. De leerboeken en de werkboeken (en examenbundels en digitale leermiddelen) zijn en blijven eigendom van de school en worden gratis beschikbaar gesteld. De overige leermiddelen komen voor rekening van de ouders/verzorgers.

Het kosteloos beschikbaar gestelde boekenpakket (leerboeken, werkboeken en eventuele examenbundels en digitale leermiddelen) wordt samengesteld op basis van de vakken die een leerling volgt op school; er hoeft hiervoor geen bestelling te worden geplaatst. In de eerste schoolweek worden de pakketten op school uitgereikt. In de week voordat de school begint krijgt je de informatie voor het ophalen van de boeken.

Overige leermiddelen
De overige leermiddelen (woordenboeken, rekenmachine, schriften e.d.) dien je zelf aan te schaffen. Je kunt deze leermiddelen kopen of bestellen waar je wilt. De link naar de lijst per jaarlaag vind je hieronder.

 

B1 T3 H3 V3
B2 T4 H4 V4
    H5 V5
      V6