Naar menu

NSG NEXT: alles over onze school

In ons supergrote brugklasmagazine NSG NEXT lees je alles over de sfeer op NSG Groenewoud, het brugklasgebouw, de introductieweek, vrienden maken, de vakken, de mentoren en nog veel meer. Met als extra verrassing een uitklapper in het midden over bèta en kunst & cultuur.

Vraag NSG NEXT gratis aan en ontdek of onze school ook bij jou past. Wil je het magazine thuis ontvangen? Laat het ons weten! Dan zorgen we ervoor dat NSG NEXT bij jou op de mat valt.

Kom kijken!

KENNISMAKINGSLESJES
8 februari 2023 van 14.30 tot 17.00 uur
Voor leerlingen uit groep 8
Je volgt minilesjes in verschillende vakken en ontmoet leerlingen en docenten. Kom je ook sfeer proeven? Meld je aan voor de kennismakingslesjes.

OPEN DAG
11 februari 2023 van 10.00 tot 15.00 uur
Voor leerlingen en ouders
De hele school staat voor je open. Overal is iets te beleven, alle vakken presenteren zich! Leerlingen en docenten vertellen je meer over NSG en geven antwoord op je vragen.Bekijk het NSG-album voor meer foto’s

NSG in beeld

Lasse laat je het brugklasgebouw zien
Mentoren zijn er voor jou
Bèta en kunst: een unieke combinatie!
Op NSG kun je zijn wie je bent
Floor neemt je mee langs bijzondere plekken op school
Lekker sporten en bewegen!
Zo werkt het keuzerooster

Loop zelf door de school

Wil je digitaal rondlopen op NSG Groenewoud? Dat kan! Met onze virtuele rondleiding navigeer je zelf door de school en krijg je veel informatie.

Ik wil rondkijken

Aanmelden

Heb je besloten dat je graag naar onze school wil komen? Van 4 februari t/m 5 maart 2023 kun je je bij ons aanmelden. Je gebruikt hiervoor het aanmeldingsformulier dat je van de basisschool krijgt én een aanvullend aanmeldingsformulier van onze school: download hier het aanvullende NSG-aanmeldformulier.

Inleveren formulieren
Deze formulieren kun je afgeven bij ons secretariaat of in onze brievenbus doen. Je kunt ze ook inleveren op de lesjesmiddag op 8 februari of op onze open dag op 11 februari.

Aanmeldings- en plaatsingsprocedure
In dit document lees je meer over onze aanmeldings- en plaatsingsprocedure. Ook bij de veelgestelde vragen vind je informatie hierover.