Naar menu

NSG NEXT:
lees alles over onze school

Alles over de sfeer op NSG Groenewoud, het brugklasgebouw, de introductieweek, vrienden maken, de vakken, de mentoren en nog veel meer lees je in ons supergrote magazine NSG NEXT. Met dit jaar als extra verrassing een uitklapper in het midden over bèta en kunst & cultuur.

Vraag NSG NEXT gratis aan en ontdek of onze school ook bij jou past. Wil je het magazine na de kerstvakantie per post thuis ontvangen? Zodra de nieuwe NSG NEXT uit is, kun je deze hier bestellen.

Benieuwd? Kom kijken!

RONDLEIDING DOOR HET SCHOOLGEBOUW
Wil je de school graag eens van binnen zien en het NSG-gevoel ervaren? Schrijf je dan in voor een rondleiding van ongeveer 30 minuten. We geven rondleidingen op donderdag 24 februari. In het inschrijfformulier kun je aangeven op welk moment je wil komen. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje? Schrijf je dan direct na elkaar in, dan is de kans groot dat je samen kunt komen. Je ontvangt een bevestiging met de exacte tijd per mail. Inschrijven voor de rondleiding is helaas niet meer mogelijk.

 

LESJESMIDDAG en OPEN DAG
Op 16 februari was de lesjesmiddag voor leerlingen uit groep 8. Zij volgden minilessen en ontmoetten leerlingen en docenten die alles vertelden over hoe het gaat op de NSG.  Op 19 februari was onze open dag. Bezoekers konden online en tijdens rondleidingen door de school sfeer proeven, praten met leerlingen, docenten en andere medewerkers en ons bèta- en kunst- & cultuurprofiel beleven.

Bekijk hier het fotoalbum van de open dag. 

Onze leerlingen laten je NSG Groenewoud zien

Simon vertelt je alles over de sfeer op NSG Groenewoud
Wat leer en doe je allemaal op onze school? Kijk mee met Julia
Een dag uit het leven van brugklassers Nila en David
Zo werkt het keuzerooster
Tijdens de bètavakken ontdek je hoe het werkt
Overal kunst en cultuur!

Loop zelf door de school

Wil je digitaal rondlopen op NSG Groenewoud? Dat kan! Met onze virtuele rondleiding navigeer je zelf door de school en krijg je veel informatie.

Ik wil rondkijken

Aanmelden

Heb je besloten dat je graag naar onze school wilt komen? Lever dan het aanmeldingsformulier, dat je van de basisschool hebt gekregen, in bij ons op school. Dit kan vanaf 14 februari tijdens de openingstijden van onze school én op de Open Dag op 19 februari van 10.00 tot 15.00 uur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de geldende coronamaatregelen.
Klik hier voor de aanmeldings- en plaatsingsprocedure.