Naar menu

In februari 2021 in de schouwburg!

West Side Story

Eens in de drie jaar maken we met leerlingen, medewerkers en ouders een musical die we opvoeren in de Stadssschouwburg van Nijmegen. Al vier keer op rij waren er uitverkochte zalen en staande ovaties. Voor de deelnemers – die zowel voor als achter de schermen meewerken – een ervaring die een leven lang bij blijft! We werken nu aan de musical West Side Story, die we in de eerste week van februari 2021 op de planken brengen.

Wil je niks missen over West Side Story? Volg NSG Musical op Facebook en Instagram!

Laatste nieuws

Voor de disciplines spel, ensemble, koor, orkest, productie, fotografie, kostuum en film zijn de repetitieavonden op donderdag begonnen. 21 november 2019 was de eerste, die in feestelijke sfeer verliep!

Repetities 
De repetitieavonden zijn op ALLE donderdagen, met uitzondering van de donderdagen in vakanties en toetsweken. De laatste repetitie van dit schooljaar op 18 juni 2020.

Zondagsrepetities
De zondagsrepetities voor alle deelnemers aan West Side Story zijn op zondag 10 mei en zondag 7 juni 2020.

Kap & grime
Deze discipline start pas in augustus 2020. Dat is volgend schooljaar. Omdat dat nog even duurt, nemen we in mei 2020 weer contact met je op. Je krijgt dan de vraag of je nog steeds geïnteresseerd bent om mee te doen met kap & grime. Wanneer er meer geïnteresseerden zijn dan er plek is, zal er na mei 2020 een selectie plaatsvinden.

Samen maken we een musical

Aan West Side Story doen leerlingen, medewerkers en ouders mee in 10 verschillende disciplines. Nieuws uit Nijmegen volgt de repetities op de voet en brengt elke maand verslag uit. Daarbij staat telkens een van de disciplines in de spotlights!

 

Dans

 Koor

 Spel

 Orkest

 Productie

 Kostuum

 Decor

 Kap & grime

 Fotografie

 Film

Volg de musical op Instagram