Naar menu

Te zien in de schouwburg!

West Side Story

Eens in de drie jaar maken we met leerlingen, medewerkers en ouders een musical die we opvoeren in de Stadsschouwburg van Nijmegen. Al vier keer op rij waren er uitverkochte zalen en staande ovaties. Voor de deelnemers – die zowel voor als achter de schermen meewerken – een ervaring die een leven lang bij blijft! Voor 2021-2022 staat de musical West Side Story op ons programma.

Wil je niks missen over West Side Story? Volg NSG Musical op Facebook en Instagram! Er is trouwens ook een NSG musical Snapchat.

Goed om te weten

Repetities
De repetities zijn op donderdag van 19.00u tot 21.00u. De eerste repetitie is op 9 september 2021.
Er vinden in toetsweken en vakanties geen repetities plaats. Op zondag 6 februari 2022 en zondag 22 mei 2022 wordt er de hele dag gerepeteerd.. Beide zondagen zijn voor iedereen verplicht.

Algemene voorwaarden
Voor de algemene voorwaarden klik hier.

Samen maken we een musical

Aan West Side Story doen leerlingen, medewerkers en ouders mee in 10 verschillende disciplines. Nieuws uit Nijmegen volgde voor de coronacrisis de repetities op de voet en bracht verslag uit. Daarbij stond telkens een van de disciplines in de spotlights. We hopen dat als we weer kunnen repeteren er meer reportages volgen.

 Koor

 Orkest

 Productie

 Kostuum

 Decor

 Kap & grime

 Fotografie

 Film

Volg de musical op Instagram