Naar menu

In januari 2021 in de schouwburg!

West Side Story

Eens in de drie jaar maken we met leerlingen, medewerkers en ouders een musical die we opvoeren in de Stadssschouwburg van Nijmegen. Al vier keer op rij waren er uitverkochte zalen en staande ovaties. Voor de deelnemers – die zowel voor als achter de schermen meewerken – een ervaring die een leven lang bij blijft! We werken nu aan de musical West Side Story, die we in de eerste week van februari 2021 op de planken brengen.

Wil je niks missen over West Side Story? Volg NSG Musical op Facebook en Instagram!

Laatste nieuws

Voor de disciplines spel, ensemble, koor, orkest, productie, fotografie, kostuum en film zijn de repetitieavonden op donderdag begonnen. 21 november was de eerste, die in feestelijke sfeer verliep!

Decor
Ga je voor decor? Dan word je op donderdag 9 januari 2020 verwacht op school van 19.00 tot 21.00 uur. Je krijgt dan meer informatie en je geeft aan welke bijdrage je wil leveren aan decor. Wanneer er meer geïnteresseerden zijn dan er plek is, zal er na 9 januari een selectie plaatsvinden.

Kap & grime
Deze discipline start pas in augustus 2020. Dat is volgend schooljaar. Omdat dat nog even duurt, nemen we in mei 2020 weer contact met je op. Je krijgt dan de vraag of je nog steeds geïnteresseerd bent om mee te doen met kap & grime. Wanneer er meer geïnteresseerden zijn dan er plek is, zal er na mei 2020 een selectie plaatsvinden.

Samen maken we een musical

Aan West Side Story doen leerlingen, medewerkers en ouders mee in 10 verschillende disciplines:

 

Dans

 Koor

 Spel

 Orkest

 Productie

 Kostuum

 Decor

 Kap & grime

 Fotografie

 Film

Volg de musical op Instagram