Naar menu

Te zien in de schouwburg!

West Side Story

Eens in de drie jaar maken we met leerlingen, medewerkers en ouders een musical die we opvoeren in de Stadssschouwburg van Nijmegen. Al vier keer op rij waren er uitverkochte zalen en staande ovaties. Voor de deelnemers – die zowel voor als achter de schermen meewerken – een ervaring die een leven lang bij blijft! Voor 2021-2022 staat de musical West Side Story op ons programma.

Wil je niks missen over West Side Story? Volg NSG Musical op Facebook en Instagram! Er is trouwens ook een NSG musical Snapchat.

Laatste nieuws

Helaas hebben we onze musical West Side Story moeten uitstellen vanwege corona. Op donderdag 4 juni hebben we dit in een livestream bekendgemaakt aan alle leerlingen, medewerkers en ouders die meedoen. Zodra dat mogelijk is binnen de omstandigheden, pakken we de draad weer op. Je leest er meer over in deze brief: klik hier. Ook kun je de livestream terugkijken via deze link.

Repetities 
De repetities zijn tot nader bericht stilgelegd. Wanneer we de draad weer oppakken, zal de vaste repetitieavond weer op de donderdag zijn.

Kap & grime
Deze discipline start pas halverwege 2021. Dat is volgend schooljaar. Omdat dat nog even duurt, nemen we in mei 2021 weer contact met je op. Je krijgt dan de vraag of je nog steeds geïnteresseerd bent om mee te doen met kap & grime. Wanneer er meer geïnteresseerden zijn dan er plek is, zal er na mei 2021 een selectie plaatsvinden.

 

Samen maken we een musical

Aan West Side Story doen leerlingen, medewerkers en ouders mee in 10 verschillende disciplines. Nieuws uit Nijmegen volgde voor de coronacrisis de repetities op de voet en bracht verslag uit. Daarbij stond telkens een van de disciplines in de spotlights. We hopen dat als we weer kunnen repeteren er meer reportages volgen.

Dans

 Koor

 Spel

 Orkest

 Productie

 Kostuum

 Decor

 Kap & grime

 Fotografie

 Film

Volg de musical op Instagram