Naar menu

NSG NEXT:
lees alles over onze school

Alles over de sfeer op NSG Groenewoud, het brugklasgebouw, de introductieweek, vrienden maken, de vakken, de mentoren en nog veel meer lees je in ons supergrote magazine NSG NEXT. Met dit jaar als extra verrassing een uitklapper in het midden over bèta en kunst & cultuur.

Vraag NSG NEXT gratis aan en ontdek of onze school ook bij jou past. Wil je het magazine na de kerstvakantie per post thuis ontvangen? Klik op onderstaande link en vul het aanvraagformulier in.

Benieuwd? Kom kijken!

ONTDEK DE NSG – online
1 februari (15.30 – 19.00 uur)
Voor leerlingen en ouders
Ervaar onze school door online kennis te maken. Bekijk onze presentatie, stel al je vragen aan leerlingen en medewerkers en ontdek wat NSG Groenewoud jou te bieden heeft.

LESJESMIDDAG – online
16 februari 2022
Voor leerlingen uit groep 8
De lesjesmiddag is hét moment waarop je NSG Groenewoud beter leert kennen en online sfeer kunt proeven. Je volgt minilessen en ontmoet leerlingen en docenten die je alles vertellen over hoe het gaat op de NSG.  De lesjesmiddag is verdeeld in 2 groepen, een groep van 13.25 tot 15.05 uur en een groep van 15.25 tot 17.05 uur. Je hebt geen keuze in welke groep je ingedeeld wordt. Van school krijg je vrij om deel te nemen aan de lesjesmiddag. Mocht dit toch problemen opleveren, neem dan contact op met ons.

Aanmeldingsformulier lesjesmiddag

OPEN DAG
19 februari van 10.00 tot 15.00 uur
Kom naar onze open dag! Je kunt proeven van het NSG-gevoel, praten met leerlingen, docenten en andere medewerkers en beleef ons bèta- en kunst- & cultuurprofiel. Laat je rondleiden door een leerling en maak kennis met onze school!

Onze leerlingen laten je NSG Groenewoud zien

Simon vertelt je alles over de sfeer op NSG Groenewoud
Wat leer en doe je allemaal op onze school? Kijk mee met Julia
Een dag uit het leven van brugklassers Nila en David
Zo werkt het keuzerooster
Tijdens de bètavakken ontdek je hoe het werkt
Overal kunst en cultuur!

Loop zelf door de school

Wil je digitaal rondlopen op NSG Groenewoud? Dat kan! Met onze virtuele rondleiding navigeer je zelf door de school en krijg je veel informatie.

Ik wil rondkijken

Aanmelden

Binnenkort vind je hier meer informatie over hoe je je aanmeldt voor NSG Groenewoud. Klik hier voor de aanmeldings- en plaatsingsprocedure.