Naar menu

Samen maken we de school

Werken op NSG Groenewoud is investeren in de toekomst van de school en van jezelf. Wij hechten sterk aan het principe van ‘samen leren’ en ‘leren op de werkvloer’. Zo willen we als school een krachtige leeromgeving bieden voor leerlingen, docenten en studenten, en de kwaliteit van onderwijs blijven verbeteren.

Terug naar de kern

De kern van ons onderwijs en de NSG-ConneXies vormen samen het hart van onze school. De komende jaren werken we samen aan het verder versterken hiervan. Meer hierover lees je in ons schoolplan 2023-2027: Terug naar de kern.

Werken bij voCampus

Wie werkzaam is bij NSG Groenewoud, maakt onderdeel uit van stichting voCampus. voCampus maakt zich sterk voor onderscheidend, bereikbaar en toekomstgericht onderwijs voor alle leerlingen in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Werken bij voCampus kan op één van onze 14 kleurrijke scholen.

De voordelen
voCampus biedt al haar medewerkers ruime opleidings- en groeimogelijkheden, uitzicht op een vaste baan na één jaar tijdelijk dienstverband, de keuze om te werken op de school die het beste bij je past, uitstekende startersbegeleiding en veel aandacht voor werkgeluk.

Wil je weten wat er binnen jouw bereik ligt? Kijk dan snel op Werken bij voCampus.
Je vindt onze vacatures ook op Meesterbaan.