Naar menu

Naar overzicht

Meld je nu aan voor de lesjesmiddag

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan nu aan voor de online lesjesmiddag op 16 februari:

Minilessen en sfeer proeven
De lesjesmiddag is hét moment waarop je NSG Groenewoud beter leert kennen en online sfeer kunt proeven. Je volgt minilessen en ontmoet leerlingen en docenten die je alles vertellen over hoe het gaat op de NSG. 

Twee groepen
De lesjesmiddag is verdeeld in twee groepen: een groep van 13.25 tot 15.05 uur en een groep van 15.25 tot 17.05 uur. Je hebt geen keuze in welke groep je ingedeeld wordt. Van school krijg je vrij om mee te doen. Mocht dit toch problemen opleveren, neem dan even contact met ons op: (024) 323 44 55 of info@nsg-groenewoud.nl.
Omdat we je graag een goed beeld geven, is er beperkt plek. Zo waarborgen we de kwaliteit van de online lesjes. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk vrijdag 4 februari 2022. Mocht de inschrijving voor die tijd vol zitten, dan laten we dat via deze website weten. 

Meer kennismakingsmomenten
Naast de lesjesmiddag zijn er nog twee momenten waarop we onze (online) deuren openen. Op 1 februari ben je samen met je ouders van harte welkom bij ‘Ontdek de NSG’, een online kennismaking. Op 19 februari is onze open dag. Kijk hier voor de meest actuele informatie hierover.