Naar menu

Naar overzicht

NFFS – Nationaal Film Festivaldag Scholieren 

Maandag 27 september vertrok de sectie Theater & Film met 8 oud B2-leerlingen en 3 ingestuurde films naar de Nationale Filmfestivaldag voor Scholieren. Samen met leerlingen en filmdocenten vanuit heel het land namen zij deel aan filmworkshops, beoordeelden elkaars films en zaten nagelbijtend bij de prijsuitreiking. Helaas viel NSG Groenewoud net buiten de prijzen, maar als je ziet waar we van verliezen dan nemen we vooral ons petje af. Het was niet alleen een heel gezellige dag maar vooral ook enorm inspirerend. Met een rugzak vol nieuwe ideeën, energie en inspiratie starten we een nieuw filmjaar en zijn we er volgend jaar graag weer bij. 

Ben je benieuwd naar de winnaar van dit jaar en/of het festival neem maar eens een kijkje op de site: https://nffs.nl/films-2/winnaars-2022/