Naar menu

Aanmelden

Leuk dat je kiest voor NSG Groenewoud! Hieronder lees je hoe je je aanmeldt voor onze school.

De landelijke aanmeldweek start op maandag 25 maart en loopt tot en met zondag 31 maart 2024. Let op: in het weekend van 30 en 31 maart zijn wij niet geopend. Je kunt alle benodigde documenten dan wel rechtstreeks in onze brievenbus doen.

Om je aan te melden op onze school hebben we drie documenten van jou nodig:
1. Het uniforme blauwe aanmeldformulier dat je van de basisschool krijgt.
2. Een kopie van je ID-kaart/paspoort of een uittreksel uit de basisregistratie (BRP). Je mag dit ook tonen bij de aanmelding, dan nemen we de gegevens die we nodig hebben ter plekke over.
3. Het aanmeldformulier van onze school. Dit is een online formulier. Je vult het formulier hier in.

Wanneer is je aanmelding compleet?
Je aanmelding is compleet als we alle drie de documenten ontvangen hebben. De eerste twee documenten, het blauwe aanmeldformulier (1) en de kopie van je ID-kaart/paspoort (2), kun je persoonlijk bij ons afgeven op het secretariaat, in onze brievenbus doen of per post opsturen.
Het online aanmeldformulier van onze school (3) vul je in via de link hierboven en hoef je niet fysiek langs te brengen of op te sturen.

Langskomen op secretariaat
Om zeker te zijn van een correcte aflevering en afhandeling, adviseren we je om het blauwe aanmeldformulier en de kopie van je ID-kaart/paspoort zelf af te komen geven bij het secretariaat van onze school. Tijdens de aanmeldingsweek kun je hiervoor bij ons terecht op:

  • maandag 25 maart van 08.00 tot 19.00 uur
  • dinsdag 26 maart van 08.00 tot 17.00 uur
  • woensdag 27 maart van 08.00 tot 19.00 uur
  • donderdag 28 maart van 08.00 tot 17.30 uur
  • vrijdag 29 maart van 08.00 tot 19.00 uur

In onze brievenbus
Je kunt de documenten ook in de brievenbus van onze school doen. Het adres is: Van Cranenborchstraat 7 in Nijmegen.

Opsturen per post
Per post opsturen is ook mogelijk. Stuur de gevraagde documenten dan naar onderstaand adres. Een postzegel is niet nodig.
NSG Groenewoud
T.a.v. Leerlingenadministratie
Antwoordnummer 1392
6500 VD NIJMEGEN
Goed om te weten: via de post verstuurde aanmeldingsformulieren moeten op tijd bij ons binnen zijn, namelijk vóór zondag 31 maart 2024. Het is verstandig rekening te houden met vertraging die bij de post kan optreden.