Naar menu

Een bruisende dag vol kunst en techniek

NSG XPO

Iedereen werkt mee aan de jaarlijkse NSG XPO: een dag vol workshops en exposities over wetenschap, vormgeving, muziek, (digitale) technologie, robotica, mode, fotografie, theater, beeldende kunst en méér!

Laatste nieuws

Op donderdag 19 december houden we onze vierde XPO. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het thema van deze XPO is duurzaamheid.

Voor iedereen
Alle leerlingen van NSG Groenewoud doen mee. Zij volgen drie workshops, waar zij via inschrijving zelf voor kiezen. En het zijn niet zomaar workshops! Ze leveren presentaties, voorstellingen en exposities op.

Iconisch kunstwerk
Als blijvende herinnering aan de XPO 2019 ontwerpen leerlingen in samenwerking met onze sectie Beeldend en een kunstenaar een 3D-kunstwerk, dat een vaste plaats krijgt in onze aula.

Mentormoment
Het middagdeel van de XPO wordt afgesloten met een (culinaire) activiteit, waarbij alle leerlingen met hun mentor het kalenderjaar gezamenlijk afsluiten.

Avondprogramma
In de avond zijn er presentaties en (interactieve) exposities bij te wonen en te bewonderen. Iedereen, van ouder tot buurtbewoner, is van harte uitgenodigd om langs te komen! Het avondprogramma begint om 18.30 en eindigt rond 20.30 uur.