Naar menu

Welkom op de open dag!

Alles over de sfeer op NSG Groenewoud, het brugklasgebouw, de introductieweek, vrienden maken, de vakken, de mentoren en nog véél meer. Demi heet je in het filmpje van harte welkom en vertelt je alles over onze online open dag.

Stel uw vraag in de live chat

Heb je vragen, krijg dan direct antwoord in een chat. Klik op één van onderstaande buttons en kom in een meet waarbij je in de chat je vraag kunt stellen aan medewerkers, docenten, mentoren, leerlingen of ouders.

Ga voor specifieke zorgvragen en vragen over aanmelden naar de aparte pagina’s. Klik hiervoor op de zwarte buttons onderaan.

Interactieve livestreams

We hebben een 3-tal streams die bekeken kunnen worden, elk met een eigen karakter. Er kunnen in een chat ook vragen gesteld worden die indien mogelijk, live beantwoord worden. Bij elke stream staat omschreven wat er aan bod komt.

Bekijk het tijdschema hieronder.

De Brugklas. Hoe is dat eigenlijk?

En wie is je mentor? Kom kijken in onze brugklasaula en dan hoor je alles over de brugklas, je schooltas, welke vakken je hebt en nog veel meer!

Stream 1

Bèta & Kunst

Alles wat NSG Groenewoud doet aan Kunst en Bèta binnen en buiten de les.

Stream 2

 

Algemene informatie

Tijdens het beleven van deze stream zie je wat wij op NSG Groenewoud belangrijk vinden, word je uitgedaagd om iets leuks te doen en neem je een kijkje in hoe het er in de praktijk bij ons aan toe gaat. Zien we je daar?

Stream 3

Doen en beleven

Er zijn 3 meets met afwisselend verschillende vakken. In de meets krijg je informatie over de vakken, zou je mee kunnen doen moet opdrachten of worden er practicum proefjes uitgelegd.
Bekijk het tijdschema hieronder wanneer een bepaald vak aan de beurt is.

Doen en beleven meet 1

In deze meet zullen om beurten de kernvakken wiskunde, Engels en Nederlands zich presenteren. Je krijgt veel informatie over de vakken en je kunt interactief meedoen met opdrachten.

Meet 1

Doen en beleven meet 2

Natuurkunde, scheikunde en biologie, de bètavakken, staan centraal in deze meet. Ook hier krijg je veel informatie over het vak, is de meet interactief met proefjes en opdrachten.

Meet 2

Doen en beleven meet 3

In deze meet komt een verscheidenheid aan vakken aan bod. Creativiteit bij beeldende vorming, muziek, theater & film en activiteiten doen en organiseren met het productiebureau. Een jaar in de brugklas komt ook aan bod.

Meet 3

Virtuele tour

Klik op onderstaand filmpje en maak een virtuele tour door het gebouw. Ontdek hoe ons brugklasgebouw er uitziet, laat je inspireren door de filmpjes van leerlingen en vakdocenten en doe mee aan de speurtocht door ons hele gebouw. Klik hier voor de vragen.
Download het antwoordformulier, stuur het ingevulde antwoordformulier op per post of mail en ontvang een leuk presentje.

Ik wil rondkijken!

Aanmelden

Inleveren van je aanmeldingsformulier op school is mogelijk. Hierbij houden we uiteraard rekening met de maatregelen rond corona. Het is daarom helaas niet mogelijk om vragen te stellen over de aanmeldprocedure of over de opleidingen. U kunt hiervoor de mogelijkheden benutten die we vandaag online aanbieden.

 

Vakfilmpjes

Bekijk de vele filmpjes en krijg een inkijkje in de vakken in de brugperiode.

Bij elk filmpje hebben we een vraag bedacht. Klik hier voor de vragen.
Download het antwoordformulier, stuur het ingevulde antwoordformulier op per post of mail en ontvang een leuk presentje.

Filmpjes bekijken