Naar menu

Welkom op de open dag!

Alles over de sfeer op NSG Groenewoud, het brugklasgebouw, de introductieweek, vrienden maken, de vakken, de mentoren en nog véél meer. Demi heet je in het filmpje van harte welkom en vertelt je alles over onze online open dag.

Stel je vraag in de live chat

Heb je vragen, krijg dan direct antwoord in een chat. Klik op één van onderstaande buttons en kom in een meet waarbij je in de chat je vraag kunt stellen aan mentoren en leerlingen, je vragen kunt stellen over het aanmelden en je vragen kwijt kunt omtrent de zorg. Klik op de zwarte buttons onderaan voor informatie over het aanmelden en de zorg.

Aanmelden

Inleveren van je aanmeldingsformulier, dat je van de basisschool hebt gekregen, op school is mogelijk. Hierbij houden we uiteraard rekening met de maatregelen rond corona.

Interactieve livestreams

We hebben 2 streams die bekeken kunnen worden, elk met een eigen karakter. Er kunnen in een chat ook vragen gesteld worden die indien mogelijk, live beantwoord worden. Bij elke stream staat omschreven wat er aan bod komt.

Bekijk het tijdschema hieronder.

Naar de brugklas!

Ben je benieuwd hoe een dag in de brugklas eruit ziet? Wat heb je allemaal nodig, hoe zijn de klassen ingedeeld, wat doe je met je klas en waar komt iedereen vandaan?
Op al deze vragen wordt een antwoord gegeven tijdens deze 30 minuten!

Stream 1

Het profiel van de school

Een kijkje in wat er gebeurt binnen en buiten de lessen op het gebied van Kunst, Beta en NSG-Xtra activiteiten op de NSG Groenewoud. Er gebeurt heel veel dus neem snel een kijkje!

Stream 2

 

Doen en beleven

Er zijn 4 meets met afwisselend verschillende vakken. In de meets krijg je informatie over de vakken, zou je mee kunnen doen moet opdrachten of worden er practicum proefjes uitgelegd.
Bekijk het tijdschema hieronder wanneer een bepaald vak aan de beurt is.

Doen en beleven meet 1

De “Beta”vakken wiskunde, scheikunde en biologie zullen om beurten een lesje geven. Doe thuis mee met proefjes of de opdrachten die je samen doet en leer wat bij over deze vakken.

Meet 1

Doen en beleven meet 2

Vind je Aardrijkskunde of geschiedenis leuk, of heb je interessen in ons gymnasium. Kijk dan wanneer de lesjes plaatsvinden en ontdek wat deze vakken allemaal te bieden hebben.

Meet 2

Doen en beleven meet 3

In deze MEET vind je een aantal cultuurvakken en 2 talen. Creatief bezig zijn óf wat bijleren van een andere taal, kies dan voor deze vakken.

Meet 3

Doen en beleven meet 4

Ben jij al goed in Nederlands? Ken je al veel andere talen? Kijk wanneer welke taal zich presenteert en beleef wat er bij deze vakken gedaan wordt.

Meet 4

Virtuele tour

Klik op onderstaand filmpje en maak een virtuele tour door het gebouw. Ontdek hoe ons brugklasgebouw er uitziet, laat je inspireren door de filmpjes van leerlingen en vakdocenten.

Ik wil rondkijken!

Vakfilmpjes

Bekijk de vele filmpjes en krijg een inkijkje in de vakken in de brugperiode.

Bij elk filmpje hebben we een vraag bedacht. Klik hier voor de vragen.
Download het antwoordformulier, stuur het ingevulde antwoordformulier op per post of mail en ontvang een leuk presentje.

Filmpjes bekijken