Naar menu

Naar overzicht

Nieuw op deze site: het bijlesbord

Ben je op zoek naar bijles in een bepaald vak of wil je als (oud-)leerling of student bijles geven? Dan kun je vanaf nu terecht op het bijlesbord van NSG Groenewoud.

Bijles krijgen
Kun jij wel wat hulp gebruiken bij wiskunde, Engels, geschiedenis of een ander vak? Via het bijlesbord vind je de geschikte bijles! Daar kun je aanvinken of je bijles wil voor onderbouw of bovenbouw en voor welk vak. Ook kun je kiezen voor bijles van een (oud-)leerling van NSG of een student.
Via het bijlesbord kun je rechtstreeks contact opnemen met de bijlesgever van jouw keuze.

Bijles geven
Wil jij als (oud-)leerling of student bijles geven aan leerlingen uit de onder- en/of bovenbouw? Dan kun je je daarvoor opgeven. Als je voldoet aan de eisen en akkoord gaat met de voorwaarden, word je als bijlesgever toegevoegd aan het bijlesbord.

Je vindt het bijlesbord op deze website onder ‘leerlingen & ouders’ bij de gele buttons!