Naar menu

Naar overzicht

Leerlingenraad zoekt nieuwe leden

Wil jij graag meedenken en meepraten over besluiten die de school en de leerlingen aangaan? Wil jij leerlingen een stem geven? Geef je dan op voor de leerlingenraad van NSG Groenewoud!

Wat doet de leerlingenraad eigenlijk?
De leerlingenraad houdt elke week één lesuur een vergadering en bespreekt verschillende onderwerpen: denk aan gratis menstruatieproducten in de wc’s of aan de tevredenheid met de keuzeuren onder leerlingen.

Naast deze wekelijkse bijeenkomsten vergaderen drie leerlingen uit de leerlingenraad maandelijks met de medezeggenschapsraad, waarbij ze zaken bespreken met docenten, leerlingen en ouders. Ook praten ze mee met de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. Daarin worden zaken besproken met verschillende scholen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar leerlingenraad@nsg-groenewoud.nl en misschien zit jij vanaf dit jaar al in de leerlingenraad!