Naar menu

Naar overzicht

West Side Story komt eraan!

Door corona was het de afgelopen paar jaar spannend hoe het zou lopen, maar over drie weken is het dan zover! NSG Groenewoud brengt een eigen versie van het spannende verhaal van West Side Story naar de Nijmeegse Stadsschouwburg. Er zijn vier voorstellingen: op 8, 9 en 10 december.

Samen 1 team
Bij een grote productie als West Side Story komt veel kijken. 180 leerlingen, oud-leerlingen, medewerkers, stagiairs én enkele ouders doen mee in tien disciplines: ensemble, dans, decor, film, fotografie, kap & grime, kostuum, orkest, spel en productie. Samen zijn zij 1 team en maken zij West Side Story tot een spetterend geheel is. Of, zoals een leerling zegt: “Als één van ons aan het shinen is, shinen we allemaal!”

Talenten ontdekken
De 10 disciplines geven alle leerlingen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, begeleid door het artistiek team. Regelaars, bouwers, podiumbeesten, techneuten en creatieve geesten: er is plek voor iedereen – voor én achter de schermen!

Beleef het mee
Benieuwd naar het wervelende eindresultaat? Mis het niet! Je koopt je kaartje hier.