Naar menu

Naar overzicht

Gastdocent inspireert tijdens BètaKunstLab

Goed bezig! Onze B1-klassen doen mee aan de pilot met het BètaKunstLab van NSG. Daarin komen techniek, bèta en kunst samen.

Onderzoekende houding
Doordat leerlingen met een brede blik aan de slag gaan, ontwikkelen ze een open, onderzoekende en actieve houding. Ze leren om actuele en maatschappelijke vraagstukken van verschillende kanten te bekijken en komen met concrete oplossingen.

Architect en stedenbouwkundige
Onlangs heeft klas B1C tijdens het lab een gastdocent ontvangen: architect en stedenbouwkundige Frank Harbers. De klas is bezig met het ontwerpen van een milieubewust gebouw voor in het jaar 2090. Frank heeft een kort college gegeven en aandachtig naar de ontwerpen gekeken. Met de feedback van de gastdocent werken de leerlingen verder aan hun ontwerpen. Op naar een mooi eindresultaat!