Naar menu

Naar overzicht

Leerlingen openen Bevrijdingsfestival op 5 mei

Op 14 april wonnen leerlingen van NSG Groenewoud de juryprijs op het Freedom ‘S Cool Festival, dat wordt georganiseerd door 4 en 5 mei Nijmegen en Doornroosje. Ze ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Bruls én openen op 5 mei het Bevrijdingsfestival in het Hunnerpark!

Wat is er mooier dan samen vrijheid vieren met muziek? Bekijk het programma en maak het optreden van onze leerlingen mee.

Over Freedom ‘S Cool
Aan het Freedom ‘S Cool Festival doen leerlingen van verschillende scholen in en om Nijmegen mee met eigen composities en teksten over het thema ‘vrijheid’. Elke school vaardigt één act af. Een jury wijst aan het einde van het festival een winnaar aan. Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt. Beide winnaars treden op tijdens de opening van het Bevrijdingsfestival.