Naar menu

Naar overzicht

Kom naar de NSG Movie Awards in LUX

Ben je erbij op 28 mei? Dan is de feestelijke uitreiking van de NSG Movie Awards in LUX Nijmegen! Je kunt vandaag nog een kaartje kopen in de aula tijdens de pauze. Ook zijn er aan de deur beperkt kaartjes aanwezig (alleen contant). Kaartjes zijn drie euro per stuk.

Programma en sneak preview
Van 18.00 tot 19.30 uur is het onderbouwprogramma en van 20.15 tot 22.15 uur het bovenbouwprogramma. Van genomineerde films uit de bovenbouw zie je een sneak preview in dit filmpje:

NMA’s bestaan 10 jaar!
De NSG Movie Awards (NMA’s) zijn voor het eerst uitgereikt in 2014. Tijdens deze avond vertonen onze leerlingen hun films in een echte bioscoop! Deze films zijn geselecteerd door leerlingen en door de vakdocenten van Theater & Film en CKV. Een externe, professionele jury beoordeelt de films en bepaalt wie een NSG Movie Award ontvangt. Mis het niet, en zorg dat je erbij bent deze 10e editie!