Naar menu

Naar overzicht

Gezocht: choreograaf voor onze musical

Ben jij een energieke, positief ingestelde choreograaf/dansdocent en werk je graag met jongeren van 12 – 18 jaar? Dan zijn we voor de komende NSG-musical op zoek naar jou!

Voor het artistieke team dat deze grote musicalproductie samen met leerlingen, medewerkers en ouders tot stand brengt, zijn we nog op zoek naar een choreograaf/dansdocent voor de periode september 2024 t/m december 2025. De repetities zijn op de dinsdagavond, met uitzondering van de schoolvakanties. Het gaat om een betaalde opdracht, conform de CAO Kunsteducatie.

Reageren
Ben jij fanatiek, flexibel en heb je zin in samenwerking met twaalf professionals én een onvergetelijk avontuur in Nijmegen? Mail dan vóór 5 juli je motivatie en cv naar zakelijk leider Jessie Jager: j.jager@nsg-groenewoud.nl.

Meer info
Heb je vragen over deze opdracht? Mail dan naar artistiek leider Michelle Schmitz: ms.schmitz@live.nl.

We verheugen ons op je reactie!