Naar menu

Naar overzicht

Band NSG opent bevrijdingsfestival

Leerlingen van NSG Groenewoud traden op 5 mei op tijdens de opening van het bevrijdingsfestival in Nijmegen. Zij deden op 23 april mee aan de bandjescompetitie Freedom ‘S Cool in Doornroosje. Ze wonnen de publieksprijs en daarmee een optreden op het festival in het Hunnerpark!

Freedom ‘S Cool is een jaarlijkse bandjescompetitie tussen middelbare scholen uit de regio. De competitie staat in het teken van vrijheid en wordt georganiseerd door het stedelijk 4 en 5 mei comité en Doornroosje.

De leerlingen van NSG doen dit schooljaar mee aan de NSG XTRA-activiteit ‘bandcoaching’ en worden begeleid door muziekdocent Gijs Verstegen. Samen schreven ze het winnende lied, waarvan een deel van de tekst ook te lezen was op het bevrijdingsfestival.