Naar menu

Naar overzicht

Nieuwe rector: welkom aan Angela Jeuken

Afgelopen vrijdag maakte voCampus bekend dat NSG Groenewoud per 1 augustus 2024 een nieuwe rector heeft: Angela Jeuken.

Het afgelopen jaar heeft Marij van Deutekom de functie van rector vervuld ter vervanging van Sanne Verhagen. Wij zijn heel blij dat zij dit tot aan de zomervakantie doet. Tot onze spijt is Sanne niet in staat om terug te keren als rector van onze school. Daarom heeft het bestuur van voCampus de procedure voor een nieuwe rector opgestart.

Angela is 41 jaar en woont samen met haar partner en hun vier kinderen in Beek. Ze is gestart als docent geschiedenis in Dinxperlo. Daarna heeft ze mens en maatschappij in Groesbeek op het Montessori College gegeven. In 2007 is het Citadel College opgericht. Angela was vanaf het begin betrokken bij het opbouwen van deze school. Ze heeft als docent, afdelingsleider en locatiedirecteur op beide locaties van het Citadel College gewerkt.

Angela verheugt zich op haar nieuwe baan: ‘De vacature voor rector op NSG Groenewoud maakte mij meteen enthousiast. Een school waar veel aandacht is voor de persoonsvorming en ruimte geboden wordt aan de talenten en de creativiteit van de leerlingen en medewerkers. Dat past bij de visie die ik heb en uitdraag. Tijdens de benoemingsprocedure viel me direct de betrokkenheid en de gedrevenheid van de collega’s en de leerlingen op. Ik vind het een eer rector te worden van deze mooie, warme en creatieve school.’

Wij heten Angela van harte welkom en kijken uit naar de samenwerking!