Naar menu
Naar overzicht

NSG XTRA

ARDENNENKAMP

Het Ardennenkamp kent een sportief programma en is voor B1 leerlingen. Ben je graag buiten en niet bang voor een nat pak? Klom je als kleuter in de hoogste bomen en fietste je al jong zonder zijwieltjes? En heb je ook nog eens een prima conditie? Dan is het Ardennenkamp iets voor jou. Je leert bergwand beklimmen, abseilen en tokkelen. Je gaat kanoën, mountainbiken en meer.

Hou je van buitensport, heb je een goede conditie, ben je graag buiten en hou je van vies worden? Dan is dit kamp echt iets voor jou.

Verblijf is in het plaatsje Purnode in de Belgische Ardennen. Het Adventure Camp du Bocq staat opgebouwd midden in een bosrijke vallei waar het riviertje de Bocq stroomt. Je overnacht in grote tenten die op vlonders staan. Er is een gezamenlijke eettent, een kooktent en natuurlijk een fantastische kampvuurplek!

De kosten voor dit kamp bedragen € 390,-  per persoon; dit is inclusief vervoer per bus, maaltijden, verblijf, materiaal, instructie en verzekering. Je hoeft dus geen geld mee te nemen voor dit kamp.

Vanaf maandag 27 november 10.00u t/m maandag 11 december 10.00u kan je via dit formulier inschrijven.

  • Leerjaar 1
  • Docent Docenten LOP (organisator Henk Kaaks)
  • Locatie Purnode Belgische Ardennen
  • Periode Vrijdag 5 april t/m zondag 7 april 2024
  • Kosten € 390,00